Projecten

Belinda Heijnen ontdekte al op jonge leeftijd haar passie voor interieurdesign en het aankleden van woningen. Haar talenten voor het decoreren van woonkamers, slaapkamers en alle ruimtes in huis werden al snel erkend door kenners en professionals. De inrichting van haar eigen huis werd zelfs vastgelegd en verscheen in diverse internationale vakbladen, waaronder die uit Italië, Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten. Met groeiende vraag in haar sociale kring begon Belinda anderen te adviseren en te helpen met hun woonwensen, tot in de kleinste details.

In 2015 bracht een keerpunt in Belinda’s verhaal. Haar zoon Diego kon niet de gewenste meubels en accessoires vinden voor zijn nieuwe huis, dus besloten ze samen hun eigen ontwerpen te creëren. Hierdoor veranderde ook de inrichting van Belinda’s eigen huis, en hun unieke stijl viel opnieuw in de smaak bij vrienden en kennissen. Het langgekoesterde droommoment brak aan: Chique Interieurs werd geboren, eerst in Belinda’s eigen huis en later groeiend tot een fysieke winkel in het hart van Blerick.

Samen met haar zoon Diego leidt Belinda nu het bedrijf, dat aanvankelijk begon met accessoires maar al snel uitbreidde tot een uitgebreid assortiment. Chique Interieurs biedt alles aan, van verlichting tot meubels, bedden en op maat gemaakte kunstwerken zoals schilderijen en vazen. Naast advies en verkoop van vloeren en wanden, is het eigen merk Chique Concept ontstaan. Als officiële dealer van de wereldberoemde ontwerper Eric Kuster biedt het bedrijf ook zijn exclusieve meubelcollecties aan. Samen met andere gerenommeerde merken zoals Richmond Interiors, Eichholtz, Keijser & co en Baobab, richt Chique Interieurs zich op diverse prijsklassen, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Chique Interieurs groeit gestaag en opende in maart 2021 een winkel in Blerick. Diego benadrukt de veelzijdigheid van het bedrijf, dat zowel de zakelijke als particuliere markt bedient. Of het nu gaat om het inrichten van horecazaken, het stylen van showrooms of het creëren van thuisbioscopen, het bedrijf biedt maatwerk en werkt samen met klanten om gedetailleerde plannen op te stellen en alles naar wens te distribueren en te produceren.